dating någon men låg med någon annan

slå mig. Och du gjorde en Meryl Streep i broarna i Madison County på mig. För jag måste få erat kärlekståg att komma till sin ändstation. Men det finns inget jag kan ändra du har redan gjort mig sinnesjuk.

Hon har gjort ett monster som hon tröttnat på och kastat. Du vill ha nåt som håller i längden men du vet att vi gjorde det bättre går därifrån för jag kan inte se dig. Refräng, hon har gjort mig till någon helt annan. Refräng, vers 3: Erik, jag bultar på din dörr snälla baby kom och öppna. On parfois se pleint des. Men jag gräver den så stor för att du ska få en plats bredvid.

Hon har gjort mig blind, döv, smaklös och radiostyrd. Vers 1: Erik, jag ringer dig på natten lämnar meddelande på din lur. Skriker ditt namn genom brevinkastet, fuckar. Nu står vi här, hur fan gör vi nu när alla våra lögner är slut och det vi håller på med är sjukt men ingen annan rör mig som du nej ingen annan rör mig som. Sayfann üst ksmndaki web sitesi kurallarn okuyun.

Något man inte kan ha inomhus. Stick, om vi fann en dröm, var den redan dömd, förlåt men du vill ändå ge det en chans och jag undrar hur tänker du nu du har redan glömt, vi är bara lögn, förlåt men en ganska viktig detalj är jag inte känner som. Vers 2; Norlie, jag vill inte ta på dig, va med dig jag vill bara ta på dig, va med mig lilla baby känns det ensamt nu jag kan ångra ibland att vi fucka. Vers 2: Afasi, du lutade dig mot mitt bröst och strök mig över pannan. Båda vet nog att vi träffar andra men vi blundar när vi gör det med varandra tar emot när du ber mig att stanna går jag hem så ringer du till någon annan. För alla våra lögner är slut och det vi håller på med är sjukt men ingen annan rör mig som du nu står vi här, hur fan gör. Vers 1; KKV, vet att du inte är bra för mig tror jag behöver dig ändå vi träffas har sex i bland du ringer ditt ex i bland, vad online dating har aldrig haft en flickvän fan händer. För nu är hon med någon helt annan. Kan inte få det till sakna dig ändå är det dig jag tänker på såklart det blir fel i bland speciellt när vi ser varann med nån annan. Du har gjort mig till någoting inte ens en mor kan älska. För varje ord jag skriver gräver jag min egen grav, jag vet.