popup-fönster från dating webbplatser

är läsbara. Publiceringsdatum: Mon Feb 05 06:47. Webbsidor kan dock åsidosätta dessa val om du inte anger något annat i dialogrutan Teckensnitt. Aldrig : Välj den här inställningen så att Firefox använder de färger som anges av webbsidans författare. Vissa webbplatser använder sig legitimt av popup-fönster. Länkfärger : Här kan du ändra standardfärgerna för webblänkar. Använd systemfärgerna Markera den här inställningen för att använda färgerna som definierats i operativsystemsinställningarna istället för de ovan angivna färgerna.

Automatiska nedladdningar: Om du vill ladda ned flera filer från en webbplats väljer du om du vill ladda ned dem automatiskt eller inte. Blockera popup -fönster : Som standard blockerar Firefox irriterande popup -fönster på webbplatser. Om du inaktivera den här inställningen tvingas alla webbplatser att använda standardfonterna istället.

Gratis metal dating webbplatser
Vit hane online dating
Online dating misslyckas berättelser
Vit hane dating webbplatser

Det finns konkreta risker med att använda internet. Överskrid färgerna som specificerats på sidan med dina val ovan: : Alltid : Välj den här inställningen för att tvinga alla webbplatser att använda standardfärgerna. Titta på DRM-innehåll i Firefox. Dialogrutan Färger Text och bakgrund : Här kan du ändra standardtext och bakgrundsfärg som ska användas på webbsidor som inte har angivit den informationen. Om du vill veta mer, se artikeln. Innehållsförteckning, spela upp DRM-innehåll : Som standard tillåter Firefox uppspelning. Du kan också ändra storleken för Monospace-teckensnitt. M webbläsare omdirigeringar är identiska med m både omdirigera webbläsaren till skadlig och vilseledande målsidor. Ta bort ett språk genom att markera det i listan över aktiva språk och klicka på knappen Ta bort. Adware är ett program utformat för att visa påträngande reklam på den drabbade datorn. Tillåt sidor använda egna teckensnitt, i stället för dina val ovan : Som standard använder Firefox de teckensnitt som anges av webbsidans författare. För att rensa listan helt, klicka på Ta bort alla.